CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Lendvai Ildikó: Már nagyobb a baj, új rendszerváltás kell

2014. október 18. 19:48 - csú

Lendvai Ildikó_4.PNGRészlet az MSZP volt elnökének Ki az óvodából cmű, a Népszavában megjelent cikkéből:

Hiába erősödtünk valamicskét, hiába stabilizálódott a baloldal háziversenyében a szocialisták javára az erősorrend, isten ments, hogy csak egyszerűen folytassuk az eddigieket. Hogy én nem tudom kivárni ennek az eredményét, az hagyján. De nem tudja kivárni az ország sem. Nem bírunk el több megrabolt családot, jövőtlen gyereket, több megroppantott gerincet, elhallgattatott véleményt. Több razziát a civileknél, több tönkretett színházat és iskolát, elszabotált vizsgálatot, magánvillák falaiba beépített közpénzt. Mi magunk vagyunk Kőműves Kelemenné, akinek vérével épülnek a stadionok és az úrhatnám rezidenciák.

Vagy új fejezetet nyitunk a baloldal történetében, vagy be lehet csapni a könyv fedelét. Egy barátom azt a címet adta az új fejezetnek: "mást és másként!" Még a kormányt sem lenne elég lecserélni. Valóságos új rendszerváltás kell. Ehhez kevés, ha csak a pártok egymás közti viszonyán huzakodunk. Túl korán van, de túl későn is hozzá. Későn, mert már nagyobb a baj. (Lendvai Ildikó teljes Népszavás cikke ITT OLVASHATÓ)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr286806175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása