CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepelen tényleg Borbély Lénárd a polgármester vagy valaki más?

2014. október 25. 05:43 - csú

000-2 Borbély-Németh_2.pngÉrtesüléseink szerint, Csepelen elkezdődtek az alakuló testületi ülés előkészületei. A várhatóan október 30-án megtartásra kerülő ülés előkészületeiről, a testület szervezeti és működési szabályzatának módosításáról Németh Szilárd volt polgármester és Morovik Attila volt alpolgármester október 23-án délelőtt tárgyalt a baloldali ellenzék képviselőivel. Bár nem ismerjük a tárgyalások teljes tartalmát, azért számunkra megdöbbentő volt a kiszivárogtatott információ.

Mi köze van Németh Szilárd volt polgármesternek a képviselő-testület SZMSZ-ének választások miatt szükséges változtatásához? Mi úgy tudtuk, Borbély Lénárd lett a polgármester. Miért nem ő tárgyalt az érintettekkel? Lehet, hogy igazunk lesz, s megerősödik korábbi véleményünk, miszerint az igazi polgármester Németh Szilárd marad, aki – ezek szerint – nemcsak mentorálja Borbély Lénárdot, de bábként mozgatja is?  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr486829797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása