CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Zoltán, mit csinál?

2014. október 28. 04:10 - csú

Kovács Zoltán-államtitkár.PNGMost éppen az az úzus Orbánék háza táján, hogy szép sorban mindenkinek neki kell mennie az amerikaiaknak. Lassacskán látványos versenyfutás alakul e tárgyban a Jobbik és a Fidesz között; úgy látom a Fidesz egy orrhosszal vezet. Aktuálisan egyébként Kovács Zoltán indított attakot André Goodgriend ellen.

A magyarok nemzetközi szóvivője – jelentsen ez a funkció bármit – azt vetette a amerikai ügyvivő szemére, hogy résztvett, általa liberálisok és szocialisták által szervezettnek minősített, netadó elleni tüntetésen. „Megnézte milyen a hangulat, André?” – tette fel, a maga közvetlen – nyilván a diplomáciából ellesett – modorában Kovács Zoltán. Amire „André” elküldte a maga válaszát, emígyen: „természetesen. Ugyanúgy, ahogy a Békemeneteken…”

Egy ilyen válasz után, miután látványos beégett a kormány embere, normálisan érdemes visszavonulót fújni, de legalább hallgatni. Orbán rendszerében azonban ez nem így megy: nincs vesztes csata, ezért aztán Kovács kioktatja Goodfriendet, mondván: „biztos benne, hogy ez a legbölcsebb dolog, ebben a hisztérikusan gerjesztett hangulatban…?” Ne menjünk bele most abba, hogy a hisztérikus hangulatot vajon ki gerjesztette, egyszerűen fogalmazzunk meg mi is egy kérdést, Kovács úrnak címezve. Vagyis: Megnézte mit művel a kormány, Zoltán?  

Németh Péter

Népszava

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr926839441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása