CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Elég volt a korrupt vezetőkből és a folyamatos hazugságokból!

2014. november 06. 04:08 - csú

NAV-tüntetés felhívása.PNGVasárnap 18 órára a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Széchenyi utcai székházához tüntetést szervez az 1000 milliárdan a tisztességes adózásért elnevezésű Facebook-csoport, amely Vida Ildikó NAV-elnök és az USA-ból kitiltott NAV-vezetők lemondását követeli.

"Vida Ildikó a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke beismerte, valóban kitiltották az Egyesül Államokból és erről a kormány is tudott!" – írta a csoport a Facebookon a NAV-elnök szerdai interjújára hivatkozva

Ebben az adóhatóság vezetője azt mondta, jelezte egy kormányzati illetékesnek a kitiltását, bár nem árulta el, kinek. Kétszer is megismételte viszont a lapnak, hogy a kormány tudott az ügyről.

"Elég volt a korrupt vezetőkből és a folyamatos hazugságokból, Vida Ildikónak le kell mondania!" – tették hozzá a tüntetés szervezői. "Gyere el vasárnap és mutassuk meg, ennek az országnak elege van a korrupcióból!"

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr426868409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása