CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Buzgó Mócsing bohócot csinál magából, és lejáratja Csepelt

2014. november 17. 04:03 - csú

Nyilatkozik.PNGIsmét lejáratja magát Németh Szilárd. Történt ugyanis, hogy a péntek reggeli unalmasban, a Kossuth rádió 180 perc c. műsorában országunk Kedves Vezetője elkezdte magyarázni az amerikaiaktól kapott legutóbbi bizonyítványát. Tudják azt, amelyben az amerikaiak leírják, hogy néhány magyar ember miért nem kaphat tőlük vízumot a jövőben. Ez a bizonyítvány-magyarázás azonban meg sem közelítette Karinthy „Magyarázom a bizonyítványom”- jának a szintjét, bár Orbán Bauerként mindent megpróbált. Beszélt aláírásról, fejlécről, pecsétről, beutazási tilalommal sújtott Vida Ildikóról, rágalmazásról, s végül kimondta a tutit: „ez egy fecni”. Punktum. Egy kispapírocska, szeletecske. Semmi. Az, hogy akkor miért tilthatták ki a tengerentúlról a magyar állam adóhivatalának vezetőjét, az nem érdekes.

Azt egyébként sem tudja a Kedves Vezetőnk. Honnan tudná?!

Ezen a bizonyítvány magyarázáson nem lehet, nem tudunk nevetni, legfeljebb csak sírva. Ugyanis Karinthy Bauerje helyett, nemzetünk Kedves Vezetője magyarázta saját bizonyítványát, próbálja elhitetni országgal-világgal, hogy ez nem is bizonyítvány, „csak afféle lenyomat”, egy kis fecni.

Azóta azonban ez a fecni pár nap alatt bejárta a magyar sajtót, ríva kacag rajta az ország nem kétharmadhoz tartozó nagy többsége. Nem így a Fidesz mamelukserege. Végre kaptak egy jó szót, egy színházi végszót. Micsoda bonmot! Lehet rajta csámcsogni, nagyképűen ismételgetni, lehet vele kiállni a sajtó elé, semmitmondó közleményeket megfogalmazni. Végre! A Főnök kimondta a mindent megváltó szót: FECNI!  Sőt! Hozzátette: Ő nem teheti meg, hogy ilyen fecnikre fecsérelje az energiáját. Azt a drágát, ami a rezsícsökkentés ellenére milliárdokkal ér fel, ami egyébként is a magyarokért végzendő áldásos munkához szükségeltetik.

Nosza felkapták a fejüket a Fidesz hadtest vezénylő tábornokai, Németh Szilárd kétharmados frakcióvezető-helyettessel, rezsibgrigadérossal, majdnem kormánybiztossal, a nem a csepeliek által megválasztott országgyűlési képviselő úrral az élen. Azonnal megértette az üzenetet.  Folytatni kell valakinek. Rögtön tudta: neki kell felváltani a bizonyítványát magyarázó Orbán Viktort, neki kell Bauerként folytatni. Micsoda lehetőség van ebben a fecniben?! Benne lesz a médiában. Meg kell magyaráznia a zembereknek, miért fecni a fecni. Eddig is mindenben benne volt, vakon, ha Viktorról volt szó. Ha kellett érte még imára is hívta a csepelieket. 

Majd lehiggadt. Nincs még szükség imára való felhívásra, egyelőre elég, ha csak önmagában imádkozik érte – mondta magában, a rezsiharcban megrepedt fokosát sem kell még elővenni. A Kedves Vezető magyarázkodása után egy nappal egy kis közleményt adott ki. Ebbe viszont bele tett apait-anyait. Halált megvető bátorsággal jelentette ki: mindenért a Gyurcsány a hibás, az amerikai nagykövetség ideiglenes ügyvivője, Goodfriend is az ő „kottájából játszik”, az aló marsot játszó ballib nagyzenekar tam-tam dobosaként. Felháborító! Ráadásul ez a Gyurcsány még nem is dolgozik. Nem is jár be a parlamentbe, helyette szedett-vedett zenekarának élén „Orbán Viktor és kormánya” ellen muzsikál reggeltől estig, estétől reggelig. És ami a dolgok netovábbja, „külföldi segítséggel” húzatja ezt az eléggé el nem ítélhető, fals zenét. Disznóság.

Nem akarom tovább húzni. Szerintem ennyi Németh Szilárd! Csepel volt polgármestere! Az, aki kész volt visszaállíttatni a Szent Imre téren a II. világháború előtt felállított irredenta emlékművet, aki imára hívta a Kedves Vezetőért a csepelieket, aki két évvel előre hozatta Csepel újjáépítésének évfordulóját, hogy még Ő tudja a 300. évfordulót megünnepelni. Most pedig hithű Orbán hívőként, Buzgó Mócsingként, saját magát is kész lejáratni. Mert Fidesz frakcióvezető-helyettesként kiadott közleménye, illetve aláírásának felvállalása lejáratja őt. Szerintem nem veszi észre.

Szervilisnek tűnő volt munkatársa – nem tagadva meg önmagát – azonnal meg is jelentette a közlemény lényegét, a Magyar Hírlap Online közlése alapján. Lehet, hogy Ő is rúgni akart egyet volt főnökén?

V O X

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr46908401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása