CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Indigót a CÖF-nek!

2014. november 17. 03:57 - csú

Veress Jenő-Népszava-255_3.pngMinden mindennel összefügg.

Feljelentést tesz a CÖF a kitiltási ügyben ismeretlen tettes ellen. Iljogászi vélekedésük szerint szerint ugyanis a magyar törvények szerint büntetendő, hogy korrupciós ügyben nem tesznek hivatalos bejelentést. (Vö: zöld dosszié! Rég Goodfriendnél lenne házkutatás.) Ez a lelki egyenruhás független civil szervezet látszólag borzasztóan szeretné, ha a testvéri, és megbonthatatlan barátaink, ezek a büdös jenkik borítanának. (Valójában semmitől sem rettegnek jobban.) A szánalmas médiaceleb férje meg egyenesen valami „rendes nagykövetet” követel. (Gondolom, egy süketnéma vak megfelelne neki – tolmács nélkül.)

Mint ahogy annak idején Selmeczi szenátorasszony, és a 32 ostobák a házibarát főnökének, az F-16-os lobbistának akartak követi széket – ha emlékezünk…

Javaslom, a CÖF indigóval írja meg a feljelentéseit. Küldjenek belőle Stockholmba és Bécsbe is, hadd dőljenek a bilik egyszerre. Mert – gondolom – arra is kíváncsiak, hogy mi történt Gripen-ügyben. Tudniillik, hogy ki kaphatott a 12,6 millió eurós kenőpénzből, melyet közép- és kelet-európai országokban döntéshozók megvesztegetésére szántak. Polt Péter még nem ért rá kikérni az aktát, hát hajrá CÖF!

Mondom, minden, mindennel…

Veress Jenő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr116900663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása