CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Pabar Lajos nyílt levele hárosi ügyben Borbély Lénárdnak jogsértés miatt

2014. december 07. 05:55 - csú

figyelem-x1B_10.jpg"Tisztelt" Borbély Lénárd polgármester úr! 

A Csepel-Háros Lakossági Érdekvédelmi és Érdekképviseli  Egyesület elnökeként ezúton hívom fel a figyelmét arra, hogy a Csepel Önkormányzata és Szervei Szervezeti és Működési Szabályzata (a továbbiakban: SZMSZ) 11. §-ának (4) bekezdése, valamint annak e) pontja úgy rendelkezik, hogy "A képviselő testület éves munkatervének az összeállításához a polgármester javaslatot kér a Csepelen működő hivatalosan bejegyzett és az Önkormányzatnál regisztrált társadalmi, érdekvédelmi, érdekképviselti és civil szervezetektől, valamint a Csepelen működő egyházak vezetőitől"!
 

Ön azonban az eddigi többéves jogsértő gyakorlatukat követve újabb jogsértést követett el azzal, hogy

most is úgy terjesztette be a 2014. november 27-én 17,00 órakor kezdődő képviselő-testületi ülés elé a "Csepel Képviselő-testülete 2014. II. féléves - novemberi és decemberi - valamint 2015. I. félévi munkatervét tartalmazó 2014. évi 276. sz. előterjesztést", hogy semmibe vette az SZMSZ fentebb idézett rndelkezését, és nem kért javaslatot az SZMSZ 11. § (4) bekezdés e) pontjában nevesített civil szervezetektől.

Felhívom a figyelmét arra is, hogy vége van annak az időszaknak, amikor az országyűlési képvselőket megillető mentelmi-jog mögé bújva bármit (mulasztásokat, félretájékoztatást, rágalmazást, stb.) következmények nélkül követhetett el a csepeli polgármester, ezért kérem, hogy vonja vissza a 276. sz. előterjesztést, és azt csak az SZMSZ 11. § 4) bekezdés e) pontjában felsorolt szervezetek javaslatainak a bekérése után terjessze ismét a Képviselő-testület elé!
 

Bp. 2014. november 26.                              Pabar Lajos, egyesületi elnök."

Forrás: HÍRKOMP.HU

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr766949963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása