CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Elfogták a Szent Imre téri rablót

2014. december 22. 11:13 - csú

Rendőrség-kicsi_6.pngMiként korábban beszámoltunk róla, december 11-én, délután fél hat körül megpróbálta kirabolni a Szent Imre téri dohányboltot egy ismeretlen férfi, aki csavarhúzóval fenyegette az üzlet alkalmazottját, és a bevétel átadását követelte.
 
Miután a férfi a készpénzt megkapta, elmenekült a helyszínről, azonban táskáját ottfelejtette. A kiérkező járőrök felismerték a táskát, mert a napokban intézkedtek annak tulajdonosával szemben. A rendőrök az  információk és a személyleírás alapján azonosították az elkövetőt, ezért   forró nyomon kezdték meg a tettes üldözését.
 
A csepeli rablót a Nyugati téri villamosmegállóban másnap fel is ismerte egy szolgálaton kívüli csepeli járőrvezető. A rendőr a 44 éves férfit elfogta és a közeli rendőrőrsre előállította. Kihallgatásra Csepelre szállították(Forrás: 21.kerület.Ittlakunk.hu )

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr847003911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása