CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A Fidesz-szócső szerint "még jobb lesz Csepelen nyugdíjasnak lenni"

2015. január 04. 05:59 - csú

003-deru-strand-20130301-529.pngNem tudjuk pontosan, hogy humorizált vagy gúnyolódott a XXI. kerületi fideszes városvezetés szócsöve, a csepel.hu, amikor  Nem csak a húsz éveseké a világ - még jobb lesz Csepelen nyugdíjasnak lenni címmel a következőket írta:

"Borbély Lénárd polgármesteri programjának fontos részét képezi a nyugdíjasok és a szép korúak támogatása, egészségük megőrzése. A közelmúltban két, a csepeli nyugdíjasok életét pozitívan befolyásoló döntést is hozott az önkormányzat.

Az egyik intézkedés az úszni és pihenni vágyóknak kedvez, ugyanis 2015. január 1-jétől minden csepeli lakó-vagy tartózkodási hellyel rendelkező nyugdíjas ingyen veheti igénybe a Csepeli Fürdő alapszolgáltatásait a nyugdíjas igazolványa és a lakcímkártyája felmutatásával.

A kedvezményes időpontok a következők: 2015. január 1-jétől 2015. január 30-ig és 2015. október 1-jétől 2015. december 31-ig naponta 13:00 és 16:00 között, valamint 2015. május 1-jétől 2015. szeptember 30-ig minden hétfőn, kedden és szerdán egész nap térítésmentesen élvezhetik az idősek a strand szolgáltatásait.

A másik döntés azoknak a civil szervezeteknek kedvez, amelyek feladata és célja a nyugdíjasok és a szép korúak védelme. A fent említett kritériumoknak megfelelő civil szervezetek a Rákóczi Kert Civil és Közösségi Ház, a Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpont, a Radnóti Miklós Művelődési Ház és a Királyerdei Művelődési Ház helyiségeit és területét 2015. január 1-jétől térítésmentesen vehetik igénybe bizonyos feltételek mellett."

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr457030711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása