CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Puhafülű rezsibirkózó

2015. január 11. 05:59 - csú

birkozo_elnoki_aspirana.pngKomoly repülősó-fogyasztást regisztrálnak a birkózószövetségben elaléltak megsegítésére mostanában. Tudniillik a méltán népszerű macsó, rezsibiztosként is a női szívek megdobogtatója, Németh Szilárd felfedezte magában az elnöki ambíciókat. Fejébe vette – persze csakis a széles tömegek felkérésére, mi másért? -, hogy neki kell váltania dr. Hegedűs Csabát a birkózószövetség élén. Hiába kerestük, nem találtuk nyomát a szőnyegen elért eredményeinek, de végtére egy politikusnak semmihez sem kell értenie, kivált nem a rendre kiszemelt sportállásokban – és e követelménynek mindig meg is felelnek.

Az ATV-ben Németh elmesélte ( a videón 8:05-től),  hogy 100. olimpiai aranyunk tulajdonosa, Hegedűs a példaképe, miatta választotta ezt a sportágat, amit aztán már kamaszként abba is hagyott, de 34 éven át alvó ügynökként szeretett. Füle meg azért nem karfiol, mert különösen puha, így nem sérült meg a hobbihempergésben. És mi sem természetesebb, mint, hogy valaki példaképe székére tör orvul, sunyi mondatokban gyalázva őt. De a lényeg: a birkózóknak akkor lesz pénzük, csarnokuk, jövőjük, ha őt választják – és ígér, ígér, ígér... Egyenes, és aljas beszéd.

Azt hiszem, Németh Szilárdnak nem csupán a füle, de még nem is csak az orra puha.

Veress Jenő

Népszava

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr827057315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása