CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

KÖZMUNKÁSNAK KOTRÁS!

2015. február 03. 03:40 - csú

apa_es_fia-3_1.PNG- Apú-ú-ú! Hogy lehet a közmunkásból kéményseprő?
- Nagyon egyszerűen, fiacskám! A rezsicsökkentés áldásainak köszönhetően eddig 20 kéményseprő cég ment tönkre. A megtakarított kéményseprők lapátra kerültek. A katasztrofális helyzetet a kormány megint zseniálisan oldja meg, a kéményseprést a katasztrófavédelemhez csapja. A katasztrófavédelem meg a megnövekedett feladatokat közmunkások foglalkoztatásával oldhatja meg. Mivel a szerencsét hozó kéményseprő szerencsétlenségére állástalan lett – így higgy a babonának – elmehet közmunkásnak, ezért jelentkezhet volt munkabére töredékéért kéményseprést végző közmunkásnak!
- De apú, így a kéményseprők póruljárnak!
- Az nem számít! Fő, hogy megvan a zseniális megoldás. Katasztrofális az egészségügy? Csapjuk a Katasztrófavédelemhez! Katasztrófa az oktatás helyzete? Rakjuk a Katasztrófavédelemhez!
Baj van a szemétszállítással? Oldja meg a Katasztrófavédelem! Fenyegető a bevándorlás? Kezelje a Katasztrófavédelem!
- Apú-ú-ú, jaj de jó, így minden megoldható!
- Sajnos nem, a kormány katasztrofális ténykedése ellen még nincs katasztrófavédelem.


Kalocsai Imre

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr577129325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása