CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Harminc éve Nyílik a rózsa

2015. február 07. 03:02 - csú

Jubileumi nótaműsor február 22-én, vasárnap délután háromtól a Csepeli Munkásotthonban

notamusor_22-ig.PNG

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr497145923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Robert Magyar 2015.02.13. 17:04:14

Szép jó napot az össze Olvasónak!
Engedjék meg, hogy csípős megjegyzést fűzzek a fentebb látható 2015. február 22-n tartandó Nyílik a rózsa 30. évforduló című plakáthoz és rendezvényhez.
1984 áprilisában eredményt hirdettek a 'Nyílik a rózsa" elnevezésű "nemzetközi" magyar nóta versenyen. Mint az várható volt, Pataki István nyert. Második helyezett Hatvani Kiss Gyöngyi volt, osztott harmadik díjat Koltai Zoltán és Tarnai Kiss László kapott. A Művelődési Minisztérium különdíját Magyar Róbert kapta. Más helyezett nem volt. Nos, a plakát szerint négy ember érte meg a harmincadik évfordulót. Érdekes, mert beszélgetek néha Koltai Zoli rendkívül szép basszusú barátommal, aki velem együtt ki lett felejtve ebből a jubileumi előadásból. Hogy lehet ez? Két dolgot sejtek. Az egyik a személyes utálat a tehetséges emberek felé, ami Tarnai Kiss Lászlóban hihetetlen erővel munkál. A másik: bezsebelni egy jó adag pénzt. Csakhogy akkor ne adják ezt a címet a műsornak! Ugyanis nincs hozzá joguk. Mit szólnak ehhez?
süti beállítások módosítása