CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Iskolai molesztálás Csepelen: ismét meghosszabbították a nyomozást

2015. február 07. 11:00 - csú

justiciaok-156.pngIsmét meghosszabbította a nyomozást az ügyészség a csepeli Burattino Általános Iskolában korábban testnevelő tanárként dolgozó férfinak az ügyében, akit azzal gyanúsítanak, hogy több fiútanítványával erőszakoskodott.
Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség sajtószóvivője pénteken az MTI megkeresésére közölte, hogy az ügyben a nyomozás határidejét a Legfőbb Ügyészség június 4-ig hosszabbította meg.

 

Tavaly februárban a Blikk számolt be arról, hogy a csepeli iskola 34 éves testnevelő tanára valószínűleg évek óta fajtalankodhatott a rábízott gyerekekkel. Később a Magyar Nemzet azt írta, a férfi annak ellenére dolgozhatott az iskolában, hogy már évek óta büntetőeljárás folyt ellene egy másik fővárosi gyermekotthonban elkövetett bántalmazás miatt, és érettségije sem volt. (MTI)

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr957148905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kékiskola 2015.02.09. 09:20:49

Új hír a piacról:kiderült, hogy a létrehozandó óvodai főigazgató pozícióra, a Csepelen már egyszer megbukott Hölgyet szeretné kinevezni az önkormányzat.Vicc.De az már komoly,hogy a hölgy osztálytársa volt a vezetőképzőn Morovik almester nejének.Tehát a kérdés nem az, hogy Borbély vagy Németh a polgármester,hanem az, Morovik vagy a neje az alpolgármester.Kírúgatták már egy pár embert,mert Csilla mamának nem tetszett.

Turai 2015.02.09. 09:40:06

Hagyjuk már a piaci híreket,meg aztán helyesenMorovik alpolgármester úr-mert Csepelen megválasztották.

Kékiskola 2015.02.09. 10:09:30

Hagyjuk már .
Az biztos, hogy a jővő évi intézményvezetői választáson nekünk is lesz jelöltünk a Kék Iskola vezetői pályázaton.Nem hagyjuk hogy Morovik Feleségét válassza az Önkormányzat .

Turai 2015.02.09. 12:40:19

Kék Iskola

Most akkor, engem ismételgetsz. (hagyjuk már)Az Önkormányzat nem választ meg senkit-nyugodj meg.
süti beállítások módosítása