CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Füzesgyarmati sál-adomány csepeli hajléktalanoknak

2015. február 08. 04:03 - csú

saladomany-1.PNGEgy füzesgyarmati figyelemfelhívó akció kezdeményezői egyedülálló adománnyal jelentek meg 2015. február 5-én az Ökumenikus Segélyszervezet hajléktalanok csepeli melegedőjében.

A Békés megyei település lányai és asszonyai az elmúlt hetekben egy 211 méteres sálat kötöttek kézzel és most ezt az óriás sálat a IX. Méhnyakrák Megelőzési Héthez kapcsolódó prevenciós akciójuk alkalmával juttatják el rászorulókhoz az Ökumenikus Segélyszervezet közreműködésével.

A különleges kezdeményezés célja, hogy felhívja a figyelmet a megelőző szűrés fontosságára, ahogy a településükön kezdeményezett akció hatására az előző évben 211 nő ment el méhnyakrák szűrésre.   

„A tiszta és jó minőségű téliruha adományt mindig örömmel fogadja az Ökumenikus Segélyszervezet, hiszen a melegedőinkbe érkező rászorulók gyakran hiányt szenvednek megfelelő meleg ruhában, de ilyen különleges adományt még sosem kaptunk!” – mondta Bakonyi Judit, az Ökumenikus Segélyszervezet hajléktalanok nappali melegedőjének vezetője  Csepelen.

Hozzátette, hogy a sálat darabokra bontva adják át a napokban az intézménybe látogató rászorulóknak.  (evangelikus.hu)

saladomanyozok-2.PNG

További képek a füzesgyarmati asszonyok csepeli jótékonysági akciójáról ITT LÁTHATÓK

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1007145251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása