CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A csepeli lángész, avagy Németh Szilárd esete Simicska Lajossal

2015. február 18. 04:32 - csú

lang-elme-baj-333.png„- Szerintem nincs ügy.
- Hát ezért nincs ügy.
- Ilyen szinten nincs ügy.
- Nem érdekelnek a bulvár hírek.
- Ha ilyet tapasztal, szívesen meghallgatom öntől, hogy milyen egzisztenciák múlnak ezen, szerintem semmilyen egzisztencia nem múlik ezen.
- Orbán miniszterelnök úr és Simicska Lajos nem egy lapon említendők, tehát az egyik egy választott pozícióban van, miniszterelnöke az országnak, a másik egy vállalkozó, és nem tudom, hogyha köztük esetleg lenne konfliktus, miért ilyen nagy érdeklődéssel támadják.” (Kösz, Lajos, hogy a Fideszre szavaztál, index.hu, 2015, február 17.)

Kitalálja az olvasó, hogy ki adta ezeket az értelmes, egyértelmű, határozott, tömör és konkrét válaszokat az index.hu riporterének kérdésére?

Igen! Természetesen Németh Szilárd! Csepel volt polgármestere, a Fidesz-KDNP pártlistájáról megválasztott országgyűlési képviselője, Orbán volt rezsi kommandós parancsnoka, a fővárosi önkormányzat korábbi kulturális tanácsnoka, aki pár éve imára kérte a csepelieket Orbán Viktorért, aki mellesleg a Csepeli Birkózó Club és a Magyar Birkózó Szövetség nemrégiben, érdekes körülmények között megválasztott elnöke, tiszteletbeli székely. Németh Szilárd, aki, mint a január 29-i képviselő-testületi ülésen kiderült, a független Csepeli Munkásotthon Alapítvány Felügyelő Bizottságának tagja is szeretne lenni. (Ki tudja, mi minden szeretne még lenni ebben a hazában, hiszen képviselőként mindenhez ért, még birkózott is….) Mindezt egyébként unottan, álmos szemekkel mondta, lekezelően, bele sem nézve a riporter szemébe, a kamerába.

Hogy mi volt a kérdések lényege? Mi Németh Szilárd véleménye a nemrégiben kirobbant, a hazai és a nemzetközi sajtóban is nagy botrányt kavart Orbán-Simicska média háborúról, az ezzel kapcsolatos eseményekről?

Máskülönben, hogy ki mit válaszol a riporterek kérdésére, lehetne magánügy is. Csak ez a nem létező „ügy”, előttünk, az ország és világ nem kis érdeklődése, felháborodása mellett zajlik. Úgy, hogy az országunk vezetői, a parlament felelős fideszes képviselői – közöttük Németh Szilárd is –, reagálásaikkal, a történtek tudatos leértékelésével, hülyének nézik a publikumot. Vajon meddig tehetik még meg?

V O X

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr557184547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása