CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Fideszest rúgott ki egy még nagyobb hatalmú fideszes

2015. február 20. 03:26 - csú

hollo_a_hollonak.PNGÚgy tartja a közmondás, hogy holló a hollónak nem vájja ki a szemét...

Ez az emberekre nézve már korántsem igaz. Mert mi úgy vagyunk ezzel a szem kivájással, ha sérelmek érnek, nincs az a szem, aminek ne mennénk neki. Főleg ha nehezen tudunk uralkodni az indulatainkon.

Nem kell nagyon messzire mennünk: két fideszes, termetes „holló” babrált éppen most két hete egymás szeme körül. Amikor a koncról van szó, akkor bizony a koncért marakodó nagyurak is inkább hallgatnak a „gyomruk” szavára.

Ha az egyiknek a tyúkszemére lép a másik, az képes akár a korábbi jó barátnak is nekirontani, elmondani mindennek, csak kedvesemnek nem. Hogy mi volt az igazi ok? A reklámadó? A közbeszerzésekből lecsíphető busás nyereség megvonása? Talán soha nem fogjuk megtudni, de arra mérget vehetünk, hogy nem a demokrácia deficit robbantotta ki a konfliktust.

És ha nem kímélik egymást a nagy madarak, miért ne tegyenek ugyanúgy a kisebbek is? A minap egy benzinkútnál a szó szoros értelmében megtépte egymást egy jelenlegi és egy leváltott kormányhivatalnok. A Tolna megyei kormányhivatal volt főigazgatója és férje nekiesett (vagy fordítva) a megye jelenlegi kormánymegbízottjának Pakson, miközben a kocsijukat tankolták. Az ő esetükben sem lehet pontosan tudni, mi volt az igazi ok, valami felmondás körüli vitáról beszélnek, de annyi egészen biztos, hogy fideszest rúgott ki egy még nagyobb hatalmú fideszes, mert egy másik Fidesz-katonának kellett a hely.

Ilyen világot élünk.

Somfai Péter

(Népszava)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr727187097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása