CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Rejtett szöveg

2015. február 26. 02:43 - csú

felkialto_1.jpgA szegény helyett rászorulót kell mondaniuk a minisztériumi kockafejűeknek, stadion helyett pedig fedett sportlétesítményt – utóbbi amúgy legfeljebb a sportcsarnok lehet, de a sportért is felelős tárcánál, ezt honnan is tudhatnák…

Szóval a legújabb újbeszél szerint – ezt viszont a rendőrség vezette be – az "ingatlanmutyi", a "hűtlen kezelés", a "pályáztatás nélkül" helyett a „legkedvezőbb ajánlatot tevő” kifejezést kell alkalmazni. A nem jár, törvénytelen szavakat pedig a „nincs kikötve” formula helyettesíti. Legalábbis ez derül ki abból a nyomozást megszüntető határozatból, amit példás gyorsasággal postázott a hatóság Juhász Péternek.

A belvárosi politikus a kerületi ingatlanbotrányok miatt tett feljelentését – ha jól értem az indokolást – olyan érvekkel verte vissza az illetékes NNI, amik tényszerűen nem felelnek meg a valóságnak. Például, mert okés pályáztatásról írnak, holott csak okos pacsiztatás történt.

Juhász panaszt jelentett be az elutasítás ellen, s vizsgálatot kezdeményezett a hamis állításokat megfogalmazó nyomozóval szemben. Tüntetést is hirdetett március 8-ra. Az önkormányzattól vonulnának a Nemzeti Nyomozó Irodáig. Ezt vehetjük a Rogánéknak szóló útvonaltervnek is. Csak aztán nehogy Juhászt fogják ott…

Veress Jenő

(Népszava)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr477210441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása