CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kegyetlen, kisstílű és pökhendi

2015. március 11. 04:23 - csú

meszaros_lorinc_orbannal.pngNem hiszünk a fülünknek. Miközben újabb hírek érkeztek a miniszterelnök jó barátjáról és harcostársáról, Mészáros Lőrinc felcsúti polgármesterről, miszerint most már ásványvízkutakat és töltőüzemet is felvásárolt, az általa elnökölt futballakadémia pedig újabb kétmilliárd forintnyi állami támogatásból építhet fűthető edzőpályákat, szóval ezenközben Ferenczi Krisztina a Klubrádióban említett egy apróságot.

Arról van szó, hogy miközben a miniszterelnök jó barátja, harcostársa stb. erőteljesen terjeszkedik, „Mészáros Lőrinc ügyvédje képes arra, hogy odatelefonáljon, hogy mikor ér véget a hagyatéki tárgyalás a meghalt juhász után, mert addig az ezernyolcszáz négyzetméteres hodályra nem tud jelzálogot tetetni”. Tudnivaló, hogy Ferenczi Krisztina éveken át járt Mészáros Lőrinc birodalmába, hogy megírja a felcsúti (országos) közállapotokat. Neki köszönhető, hogy az ország megismerte Váradi András juhászembert, aki egymaga vette fel a kesztyűt Mészáros Lőrinc ellen, hogy aztán polgármesterjelöltként máig tisztázatlan körülmények között közlekedési balesetben veszítse életét a választás előtti éjszakán.

Mi eddig úgy tudtuk, hogy Mészáros Lőrinc kitűnő keresztény ember, akiben van irgalom a juhászok és egyéb mihaszna fajzatok iránt, s aki a meggazdagodott gázszerelők eleganciájával tud megbocsátani az ellene vétkezőknek. Ebből kifolyólag már épp arról készültünk cikket írni, hogy amikor Mészáros Lőrinc hírét vette ellenfele halálának, meggyászolta földijét, akivel egykoron jóban voltak, utána pedig nemhogy segélyt nyújtott az elhunyt özvegyének, de gondoskodott két kamasz lányának a taníttatásáról is; többszörös milliárdosként ez tőle a minimum.

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr737249323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

philozophush 2015.03.11. 17:13:30

"Tudnivaló, hogy Ferenczi Krisztina éveken át járt Mészáros Lőrinc birodalmába, hogy megírja a felcsúti (országos) közállapotokat."

Pontosabban 15 éve ?

Világos, ez a munkája.
Na nem az oknyomozás, mert énnálam az oknyomozás ott kezdődik, hogy az illető bármilyen stiklire rárepül, politikai oldaltól függetlenül, pl. a síkvidéki alagutas autópálya kérdése.
Nem, ő 15 éve narancs ügyben nyomoz.
Én inkább úgy találnám helyesnek, és korrektnek, hogy fidesz nyomozó, vagy még korrektebbül ballibsiknek dolgozó nyomozó újságíró.

Idézek egy vele készült interjúból.

"MN: Közben pedig szabadúszó oknyomozó újságíró. Hogy lehet ebből megélni?

FK: Sehogy. Tavaly év végéig éltem föl azt, amim volt. A most megjelenő könyv hivatott üzletileg megfizetni visszamenőleg a költségeimet, ne adj isten, a munkámat. Tavaly összesen 680 ezer forintot kerestem a publikált anyagaimmal."

Hát akkor nem tudok másra gondolni, talán Orbán iránt érzett gyengéd érzelmeit próbálja így leplezni ?
Mer ismételten idézem a riporter kérdését: "szabadúszó oknyomozó újságíró"

Hát semmiképpen nem szabadúszó. Ha személyes indíttatásból teszi akkor sem, hiszen fiksza ideája után megy, nem véve észre, hogy Orbán világán, kívül is van mutyi és korrupció.

brumeszkosz 2015.03.11. 17:36:04

Tolvaj, geci besúgó banda a cigány vezírrel az élen!!! Ez a diktatúra még sötétebb mint a Kádáré volt!!!
Fidess faszszopók, jobban éltek mint 5 éve????

dr kíváncsivagyok 2015.03.11. 18:00:13

@brumeszkosz:
"Tolvaj, geci besúgó banda a cigány vezírrel az élen!"

Bocsánat...csak az anyja cigány,...ha hinni lehet a Parlament (jobbikos) Alelnokének !
Ha pedig az alelnok úr és a legjobb barát jelzoit osszadjuk :
Geci cigány...

wega 2015.03.11. 18:01:57

Csak úgy 'teoretice', vajon mire vitte vón a 'sz@rházizsírdisznógásszerelő', ha nem a vezír kitartottya (japardon h@rcostársa) lenne?
Gyanítom ma is vízgázt szerelne.
(megjegyzés: azt még lehetne is becsületesen végezni)

Bocs, eddig bírtam, megyek hányni.

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.11. 18:49:05

"polgármesterjelöltként máig tisztázatlan körülmények között közlekedési balesetben veszítse életét "

Sötétedés után láthatósági mellény nélkül egy létrával a vállán gyalogolt lakott területen kívül egy közút közepén.

Az lenne a csoda, ha élne a szerencsétlen.

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.11. 18:52:02

„Mészáros Lőrinc ügyvédje képes arra, hogy odatelefonáljon, hogy mikor ér véget a hagyatéki tárgyalás a meghalt juhász után, mert addig az ezernyolcszáz négyzetméteres hodályra nem tud jelzálogot tetetni”.

Az ügyvédek ilyenek.

Az ügyfelük nem azért fizeti őket, hogy érzelmi életet éljenek, hanem azért, hogy gyorsan, pontosan, eredményesen teljesítsenek.

Szelid sunmalac 2015.03.11. 19:18:20

@beszélő majom: @philozophush: Alig vartam, hogy kik lesznek azok ,akik kepesek meg a Meszarost is bevedeni, csak mert fideszes. Ha van valaki a Fidesz tajan, aki abszolut vallalhatatlan, az a Meszaros. Kepes egy kupac szart is ellopni, de ti meg ezt a mocsadek tragyatolvajt is veditek. Hat nincs hanyigeretek magatoktol? Anyatok tudja, hogy mit csinaltok? Szemebe mertek nezni?
süti beállítások módosítása