CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hende Csaba és kolléganője negyedmillióért éjszakázott Párizsban

2015. március 17. 10:53 - csú

hende_es_baratnoje.jpgNemzetbiztonsági okok miatt titok - A konzervatív politikus és 17 évvel fiatalabb partnere egy ünnepi Liszt-koncertet látogatott meg, és a beszámoló szerint részt vettek egy szentmisén is. Ami még pikánsabbá teszi az utazást, hogy Hendéék nemcsak az 56-os forradalom évfordulóját ünnepelhették meg Párizsban, hanem miniszter partnerének születésnapját is.

A titkárságvezetőjével osztozott a párizsi luxusban Hende Csaba honvédelmi miniszter! A minisztérium ugyanis az azóta élettárssá avanzsált Szajlai Mónikának is 125 932 forintnyi szállásköltséget számolt el három évvel ezelőtt egyetlen éjszakára, pontosan annyit, mint a politikusnak. Így a kétfős delegáció hotelköltsége 252 ezer forintra rúgott a francia fővárosban, ami még az ötcsillagos párizsi luxusszállodák között is kiemelkedően drágának számít. Két eset lehetséges: vagy közös szobában töltötték az éjszakát, ami pikáns, ugyanis Hende Csaba akkor még házasságban élt. Ha viszont két szobát vettek ki, akkor felmerül a kérdés: egy titkárságvezetőnek miért jár ugyanolyan luxusellátás, mint egy kormánytag miniszternek?

A tárca egyébként honvédelmi és nemzetbiztonsági okokra hivatkozva semmit sem árult el az útról a Blikk közérdekű adatigénylésére, így azt sem, hogy

melyik szállodában szálltak meg, és hogy Szajlai Mónika milyen egyéb külföldi kiküldetésekre kísérte el főnökét, Hende Csabát. Párizsi útjukról egy követségi beszámoló adott hírt, erről egy hónapja be is számoltunk, amikor megírtuk, hogy a miniszter összeköltözött Szajlai Mónikával. Az pedig, hogy mennyibe került Hende útitársának a szállásköltsége, abból az adathalmazból bányásztuk ki, amelyet a minisztérium a Blikknek megküldött. Eszerint Hendéék kétnapos kiruccanása összesen 468 ezer forintba került az adófizetőknek. A konzervatív politikus és 17 évvel fiatalabb partnere egy ünnepi Liszt-koncertet látogatott meg, és a beszámoló szerint részt vettek egy szentmisén is. Ami még pikánsabbá teszi az utazást, hogy Hendéék nemcsak az 56-os forradalom évfordulóját ünnepelhették meg Párizsban, hanem Szajlai születésnapját is.

Az ünneplésnek mindenesetre megadták a módját, hisz a szállodaszoba akkori árfolyamon 844 euróba került egy éjszakára. Megnéztük, hogy ekkora összegből mire futná a francia fővárosban: egyedül a dollármilliomos célközönséggel bíró Four Seasonsban nem tudnánk megszállni ennyiből, az összes többi ismert luxusszállodában már igen. És olyan szobát is kaphatnának, amely akár az Eiffel-toronyra néz.
Hende pár héttel ezelőtt egy videóban vallott szerelméről. Ebben azt állította, hogy csak 2013 végén jöttek össze, miután ő már elvált a feleségétől, és Szajlai Mónika is távozott a minisztériumból. Hende élettársa jelenleg két állami cégnél is vezető beosztásban dolgozik, a jegybankhoz tartozó Állami Pénzverő Zrt.-nél és a Diósgyőri Papírgyár Zrt.-nél, utóbbinál igazgatósági tagnak nevezték ki.

Kozák Dániel

Forrás: BLIKK.HU

Kapcsolódó cikkek

Összeköltözött új szerelmével Hende

Összeköltözött új szerelmével Hende

A 17 évvel fiatalabb barátnő félmilliós fizetésért állami cégeknél lett fejes

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr227277331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása