CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ez volt az utolsó futás? Birkózás a korlátoltsággal, Németh lázálmával

2015. március 24. 03:24 - csú

mezei_futas.PNGElőfordulhat, hogy jövőre már nemhogy hétszáz, de egyetlen gyerek sem szaladgál majd a csepeli kutyakiképző telep és a Vásárhelyi szakközépiskola közti területen, ahol évek  megrendezik a hagyományos, nagysikerű kerületi mezei futóversenyt.

Miért? Oda tervezik ugyanis (egyik opcióként) az új  birkózócsarnok felépítését.
„Az évek óta nagy tömeget megmozgató Mezei Futóverseny kerületi döntőjére március 19-én került sor. A verseny helyszínéül a már jól bevált, kutyakiképző iskola melletti zöld terület szolgált a Kis-Duna parton, ahol tökéletesen előkészített pálya várta a versenyzőket.”- adott hírt a fideszes vezetésű csepeli önkormányzat szócsöve, a Csepel.hu, a szervezők jóvoltából töretlen népszerűségnek örvendő eseményről.

Az említett területen évek óta sikeresen zajlik ez a verseny és sok csepeli leli kedvét a területen abban, hogy kutyát sétáltasson, kocogjon, sportoljon, vagy csak sétáljon egyet a friss levegőn, de ki tudja hogy meddig tehetik?? Németh Szilárd rezsibiztos és pártlistán parlamentbejutott csepeli képviselő, valamint Magyar Birkózó Szövetség elnöke ugyanis egyik helyszínül ide álmodta meg az ezer fő befogadására is képes otrombának ígérkező birkózó és multifunkcionális csarnokát. Mi lesz ott akkor? Vége a természetes közegnek, megszűnnek a családi sétaprogramok, a kutyasétáltatás, kivágják a még csak most erőre kapó facsemetéket, nem beszélve az abszolút tájidegen hodályról, amiről senki nem tudja elképzelni, hogy miként illeszkedik majd a gyakorlatilag még érintetlen kis-dunai környezetbe. Pontosabban mindenki el tudja képzelni: SEMMIKÉNT!

Forrás: hírKOMP

fotó: Csepel.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr687294207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása