CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Félúton a nagy példakép felé? Csepel polgármestere kibérelte a címlapot

2015. március 29. 05:59 - csú

borbely_leni_es_rakosi_m.pngIttas vezetésének következményeit suba alá rejtené. Még ő van felháborodva, ha egy-egy alattomos megjegyzése után, arra reagálva  törvénysértésére, mások életének veszélyeztetésére emlékeztetik. Napokig eltitkolja a Csepeli Munkásotthon kuratóriumi elnökének levelét és reagálását a kerületi kormánypártiak kollektív pimaszságára,  alpolgármesterének idióta, gyűlölködő dolgozatára. Baloldali összeesküvést gyanít és emleget ott, ahol csak csepeli szülők akarnak élni a szólásszabadság jogával. Üt, vág maga körül, mert úgy érzi, hogy a csepeli nemzetközi helyzet fokozódik. A csepeli ellenzékkel vívott szabadságharcban Borbély Lénárd, Csepel polgármestere nem rés, hanem bástya. Sőt: Bástya elvtárs! Háztáji szócsövének, a Csepeli Hírmondónak a címlapján úgy feszít újra mint 63 évvel korábban Rákosi, a Mátyás a Nők Lapjáén. Szerényen, mindenki mást kiszorítva. "Szerénység elvtársak! Szerénység! Ha van valami, amit szeretek a magamban, az a szerénység." - mondta Bástya elvtárs Virág elvtársnak és a tanúnak, Pelikán József gátőrnek, miközben a Duna csak jött, csak jött, mert a Duna már csak ilyen, az csak jön és jön...(LUX)

A Hírkompnak szemet szúrt Borbély Lénárd öntömjénezése,  az udvari lapkiadó és tollforgatóinak talpnyalása, ezért így ajánlja az olvasók figyelmébe a közpénzből kiadott városházi fideszes szócsőt, a Csepeli Hírmondót:

A Csepeli Hírmondót akár Borbély Hírharsonának is át lehetne keresztelni, a most megjelent számban ugyanis tovább sztárolják az ittas vezetésen kapott városvezetőt.

Borbély maga tette közhírré a következőket közösségi oldalán:
„A ma megjelent Csepeli Hírmondóban nem csak a 2015-ös költségvetésről, hanem az óvodai átalakításról és a Munkásotthonnak felajánlott harmincmillió forintról is nyilatkoztam ”
Azt persze szokás szerint elfelejtette hozzátenni, hogy a Munkásotthon kuratóriumának elnöke közleményben kérte ki magának a fideszes városvezetőnek és csapatának alaptalan gyanúsítgatását, és bárki számára hozzáférhetőnek nevezte a patinás kultúrintézmény gazdasági adatait. Az óvodai átalakításokkal kapcsolatban pedig azt sem említi, hogy több csepeli család is tiltakozott a tervezett döntés ellen és felháborodásuknak adtak hangot a polgármester és annak hű szolgái felé, de szokás szerint süket fülekre találtak a fideszes siserehad személyében.

Borbély Lénárd tehát a jelek szerint roppantmód szereti nézegetni magát a közpénzből fenntartott kerületi újság címlapján, ahol már nem először tetszeleg teljességgel makulátlannak feltüntetve magát. Azt persze egyetlen mondattal sem írja le senki az újságban, hogy már több folt esett a becsületén. Még szerencse, hogy ezt sok csepeli amúgy is tudja már.

hírKOMP

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr437312258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása