CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hazudott az Orbán-kormány az uniós stopról, 700 milliárd blokkolásáról

2015. április 18. 05:29 - csú

orban_a_hazug.PNGNem mond igazat a kormány az uniós pénzek zárolásáról – a brüsszeli dokumentumok szerint az elmúlt évek költéseit kifogásolták - derült ki a hvg.hu és az Index által publikált levélből.
Kiderült, nem azért blokkolta Brüsszel a 700 milliárdos uniós programot, mert szabálytalan volt a Gyurcsány–Bajnai-kormány pályáztatási gyakorlata, hanem azért, mert rájött, hogy átverik az uniós pénzeknél. A testületnek nem a szocialisták, hanem az Orbán-kormány idejében kiírt pályázatokkal van komoly baja. Ezekben egyáltalán nem találhatóak az előző kabinetek kiválasztási gyakorlatára vonatkozó megállapítások, viszont tele van a második Orbán-kormány idejéből – többnyire 2012-2013-ból – vett korrupciógyanús túlárazásokkal, túlfizetésekkel és hatósági félrenézésekkel.

Volt 23-szoros túlárazás, 220 millióért beszerezni kívánt mobilolló, milliós fizetések százezres munkáért.
(hvg.hu/Index)
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr377374850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása