CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Brutális gyilkosság a trafikban

2015. április 23. 05:05 - csú

gyilkos_a_trafikban.PNGKözzétette a rendőrség annak a férfinak a képét, aki a gyanú szerint szerdán este megölte az egyik kaposvári nemzeti dohánybolt alkalmazottját.

Ahogy arról beszámoltunk, szerdán este holtan találtak egy nőt Kaposvár egyik belvárosi dohányboltjában. Az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján gyilkosság történt.

Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közzétette a gyanúsított fotóját. Az ismeretlen személyazonosságú férfi körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor egy kék színű, vállán szürke betétes, elől cipzáras munkásruhát viselt. Különös ismertetőjegye, hogy furcsán, kacsázva jár, kifelé álló lábfejtartással.

A rendőrség kéri, aki bármilyen információval rendelkezik a férfi hollétével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban, az jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy az ingyenesen hívható 06/80-200-676-os telefonszámon, illetve a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának a 06-82-502-700-as telefonszámán, névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A rendőrség várja annak a hölgynek a jelentkezését is, aki szerdán háromnegyed hat körül be akart menni a dohányboltba. (MTI, nol,hu) A legfrissebb hírek a bestiális bűntényről és a nyomozásról ITT OLVASHATÓK

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr447391268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása