CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Elfogták a trafikos lány gyilkosát?

2015. április 23. 17:34 - csú

rendorseg-123.pngA kapos.hu információi szerint állítólag csütörtök, kora délután fogták el szerda esti nemzeti dohányboltban elkövetett gyilkosság gyanúsítottját.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai  április 23-án a kora délutáni órákban Kaposváron elfogták, majd a rendőrségre előállították azt a férfit, aki április 22-én az esti órákban egy kaposvári nemzeti dohányboltban megölte az ott dolgozó fiatal nőt. A nyomozók megkezdték a gyanúsított kihallgatását - erősítette meg a police.hu.

Miként ma éjszaka megírtuk: szerdán este holtan találtak egy 20 éves lányt Kaposvár egyik belvárosi dohányboltjában. Az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján gyilkosság történt. A bűncselekmény gyanúsítottját ma délután elfogták. (Hírösszeállítás)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr287392412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása