CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Agymosás új technikával

2015. július 11. 03:12 - csú

agy-2.PNGKét különösen rémisztő családi újságcikket mutatott be csütörtökön a 444. Nem is tudnám hamarjában megmondani, melyik az émelyítőbb. Rogánné Cecília asszonyé-e, aki már alighanem szerelmesebb a bulvárba, mint a férjébe? A „sztármagazin” oldalain arról beszél, hogy titokban szexi fotókat készíttetett magáról, aztán az albumot romantikus keretek között adta át a Tóninak, bár félt, mit szól hozzá. De neki „csillogott a szeme, és közben csibészesen mosolygott”. Így él hát az álompár.

Egy másik – eddig nem ismert - ifjú pár a Lokál című új Habony-termékben újsütetű boldogságukon át vezette le a legocsmányabb xenofób kormánypropagandát. De mondhatjuk úgy is, hogy afféle kisokost láttunk, amiből észrevétlenül is tanulhat a közmagyar. Először is a nászutas pár – mint a cikk címéből is kiderül – megúszta a

minapi terrort Tunéziában. Tényleg csak hajszálon múlt az életük: szeptemberre van foglalásuk a szállodában. Az arab terroristákból elegük lévén Rodoszra, Krétára vetették szemüket, de ott meg a bevándorlók okoznak gondot, rossz a közbiztonság és a pénzügyi helyzet. Olaszországban szintén sok a menekült, és még drága is. (Az úgynevezett „vörös farok” lemaradt, hogy tudniillik végül édes hazánkban nászutaznak-e olcsón, biztonságban.)

Érdemes lesz odafigyelni az agymosás új habonyi technikáira, mert lesz ez még cifrább is!

Veress Jenő

Népszava

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr137614096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása