CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

K I Z Á R Ó L A G

2015. július 27. 03:42 - csú

  • apa_es_fia-3_5.PNG- Apú-ú-ú! A Károli Gáspár utca, Tudod, a volt Tanácsház utca az egy kegyhely?
  • -???
  • - Ahová a száz határon, dróthálón, akadályon, félretájékoztatón átvergődő szerencsés szerencsétlen bevándorló, menekült terroristák zarándokolnak?
  • - ???
  • - Hát hogyha már elolvasták és megértették a felső óriás plakátot, tudod ha „ide jössz, tartsd tiszteletben a kultúránkat”, akkor most megbirkózhatnak az aláragasztott újabb nélkülözhetetlen a „magyar reformok működnek” tudatmódosítóval. Arról is tájékozódhatnak a nem távol-keleti bölcsekként jövők, hogy „Újra nő a minimálbér”! Hogy ez mennyiben érinti őket, ha már úgysem vehetik el a munkánkat, és illegálisan sem jöhetnek be?
  • - Ez megint nem nekik szól, hanem kizárólag nekünk! Hogy vegyük már észre, a reformok működnek! Arról szemérmesen hallgatnak, hogy jól vagy rosszul, lényeg, hogy működnek. Például az egészségügyi reformra 300 milliárd forinttal kevesebb jutott, az oktatási reform eredménye 180 milliárd mínusz. A tömegközlekedés finanszírozása katasztrofális. A hagyományos idegenforgalomnak és a hazai nyaralásnak betett a vasárnapi boltbezárás. Reformnak nevezik a sok megvonást (rokkantsági, korkedvezményes nyugdíj, műszak pótlékok stb.), az összevonásokat (óvodák, iskolák, korházak, kultúrházak, intézmények) a lakossági tiltakozások ellenére. A nemzeti földreform kihúzta a talajt sok igazi földműves és állattartó alól. Ráadásul most már mérhetetlen a szegénység a KSH jóvoltából.
  • - De apú-ú-ú. Nincs is akkora óriás plakát, amire ezek az eredmények ráférnének!

                                                                                             Kalocsai Imre

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr117649752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása