CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Vevőket, őstermelőket okít a Csepeli Piac új vezetője?

2015. augusztus 27. 05:43 - csú

kerdojel-mas_1.PNGA Csepeli Piac új vezetőjének, Huszák Józsefnek rövid, figyelemfelkeltő már-már parancsnoki mondatait közli a Csepeli Hírmondó.. Ebből megtudjuk, hogy a „vásárlók többsége nincs tisztában azzal”; „a figyelmeztető táblák ellenére”; „az őstermelői csarnok bejárata elé csak a parkolókártyával rendelkezők”; „legfeljebb 15 percre”; rendszeres a járőrszolgálat”; „a jó közbiztonság ellenére…biztonsági kamerák”; „folyamatosan felügyelik”; „…üzletsor a vihar útjában állt” stb., stb.

Arról egy sor sincs a „parancsnoki” kinyilatkoztatásban, hogy mi a véleménye az őstermelőknek, a kereskedőknek, vagy éppen a csepelieknek, az üzletsornak, amely felháborító módon „a vihar útjában állt”, a Csepeli Piacról, a vezetés tevékenységéről, az új vezető emberi kapcsolatairól, együttműködési készségéről. De ha a szerkesztőséget sem érdeklik ezek a kérdések, akkor továbbra is ilyen lekezelő vezetői monológokat olvashatnak a csepeliek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr467731980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása