CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

DNS-t mindenkinek!

2015. szeptember 04. 03:07 - csú

nyomozas_2.PNGJó, persze, tudom, hogy van mindenkinek, csak még nem tudjuk pontosan, melyik kié. Hogy úgy mondjam, rossz a logisztika.

Mert itt van például Orbán Ráhel esküvője, ahonnan két olyan okos telefon tűnt el, hogy a haza offline bölcsei is összerettentek. Nem is haboztak a telefonlopások felderítésében már komoly nemzetközi sikereket elért gyilkossági nyomozókat izzítani a hajszára. De hiába alázták porig a vendégsereg teljes cselédségét, a tettes, akinek a DNS-ét mindenkin keresték, csak nem lett meg. (Következtetés: csak meghívott lophatott.)

Szépségflastrom a statisztikán, hogy egy másik példátlan horderejű bűnügyben sikerrel jártak. Papp Károly országos rendőrfőkapitány lakásába törtek ugyanis be. A tettesek négy karórát vittek el, bruttó 250 ezer forint értékben. Több tucat nyomozó kezdett vizsgálódni, s egy DNS-mintát is találtak, amely elvezette őket az egyik, a rendőrségi adatbázisban szereplő férfihoz.

Emelje fel a kezét az olvasó, akinek eltűnt telefonja, kifosztott lakása ügyében DNS-mintákat kereső helyszínelők szorgoskodtak, országos gyilkosságiak dolgoztak évekig.

Nem látom a karokat a magasban…!

Javaslom, hogy most, amikor mindannyiunk arcképét egy nagy adatbázisba gyűjtik majd össze, tegyék mellé a DNS-mintáinkat is. Ne eshessen még egyszer ekkora csúfság Ráhelékkel. Ja, hogy ez törvénytelen? Oszt zavar-e ilyesmi itt még bárkit is?

Jut eszembe, csak úgy: mi van a Lehel úti bankrobbantóval?

Veress Jenő

Népszava

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr197756840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása