CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Az utolsó akadály Párizsig: Norvégiát kell legyőznünk az EB-részvételért

2015. október 18. 13:20 - csú

europa_bajnoksag_2016.PNGAhazai déli harangszót már úgy hallgathattuk, hogy megtudtuk: a magyar válogatottnak novemberben Norvégia lesz az ellenfele a jövő évi párizsi  EB pótselejtezőjén. Az első mérkőzést Oslóban, a visszavágót - három nap múlva - Budapesten játsszák.

Az UEFA- vasárnap délelőtt 11:20-kor sorsolta ki, hogy Dánia, Írország, Szlovénia vagy Norvégia válogattottját kapjuk-e ellenfélül a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságon való részvételért tartott novemberi pótselejtezőn. Norvégiát kaptuk, nehéz ellenfél lesz.

A sorsolást a svájci Nyonban tartották. Tizennyolc év után játszunk újra pótselejtezőt, amelyen ha sikerül felülmúlni az ellenfelet, negyvennégy év után leszünk ott Európa-bajnokságon. A lehetséges riválisokról ebben a cikkünkben írtunk (Forrás: nol.hu)

További információk, értékelések, vélemények az EB-pótselejtezőről ITT ÉRHETŐK EL

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr877987009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása