CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hudák János a csepeli ellenzéket diszkrimináló csepeli hivatalos sajtóról

2015. október 21. 05:55 - csú

hudak_janos-jo_1.PNGHudák János, a csepeli önkormányzat PM-es ellenzéki képviselője az interneten,  a  saját facebookos oldalán két bejegyzésben is bírálta a közpénzen fenntartott városvezetői szócső, a Csepeli Hírmondó diszkriminációs gyakorlatát. Az önkormányzati képviselő ezt írta:

1.) Kezdem úgy érezni, mintha az ellenzéki politikusok már nem is lennének az önkormányzat tagjai. Fel-felbukkannak hírek a csepel.hu-n koszorúzásokról, önkormányzat által szervezett nyugdíjas hajókirándulásokról, amikről én speciel semmiféle előzetes információt nem kapok.

Ezek szerint nekem nincsen jogom részt venni ezeken a rendezvényeken? Nem számít, hogy a választáson az állampolgárok akaratából lettem a képviselő-testület tagja? Vagy csak arról van szó, hogy az ellenzéki képviselők belerondítanának a képbe és akkor nem lehetne gátlástalanul szavazatvásárlásra használni ezeket az alkalmakat közpénzen?

hudak_cikkhez.PNG2.) Épp olvasom kerületünk remek önkormányzati lapját. Címlapon öles betűkkel kirva, hogy sikeres az önkormányzat első éve. Majd következik egy kétoldalas interjú a polgármesterrel a sikerekről. Néhány oldallal később pedig ugyanez, csak már 8 (!) oldalban. Hiába na, ismétlés a tudás anyja!

Csak egyet nem értek. A polgármester mellett csupán Horváth Gyula, a baloldali pártok volt polgármester-jelöltje értékelhette az elmúlt évet. Se a Jobbik, se az Lmp volt jelöltje nem lett megszólítva. Arról már nem is beszélek, hogy a kiegyensúlyozott tájékoztatás jegyében talán a testületet alkotó összes párt véleményét ki kellett volna kérni. Persze ma már az ilyeneken senki sem csodálkozik,sajnos...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr178007513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása