CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepelen él és fél Peter Sramek

2015. november 03. 05:23 - csú

peter_sramek.PNGA Sztárban sztár ifjú előadója, aki a Rising Star-ban lett a nézők kedvence nemrég költözött Budapestre. Egyedül él a csepeli lakásban, és férfiasan bevallja, hogy akadnak éjszakák, mikor nem tud elaludni, mert fél.

"Szokatlan a környezet, az illatok, a hangok. Hiába merítenek ki teljesen a Sztárban sztár próbái, mégis sokat vagyok ébren éjszaka, mert kifejezetten ijesztő az egész" - mondta a Story magazinnak Peter, aki nem szégyelli, hogy férfi létére fél a sötétben.

A szlovák énekes, akinek az édesanyja magyar, otthon a testvérével aludt egy szobában. Peter belátja, hogy lassan ideje lesz felnőnie.

"Meg kell találnom önmagam és le kell szakadnom az anyukámról. Ő erején felül segített nekem eddig, és láttam már, hogy fáradt. Nem tagadom, sokkal nehezebben boldogulok nélküle. A magyartudásom sem tökéletes még, bár szinte mindent megértek, kifejezni magam továbbra sem egyszerű, olykor kézzel-lábbal magyarázok" - ismerte el Peter. (FemCafé)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr458034512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása