CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kapkodó, gyáva papagájok csapkodnak Csepelen

2015. november 19. 13:24 - csú

papagajok.PNGIsmét palira akar venni bennünket a csepel.hu, az önkormányzat honlapja.

A képviselő-testületi ülésről, amit október 29-én tartottak,  tegnap, november 18-án(!) – alig három hetes töprengés után ‑ a „Közélet” c. rovatban megjelentettek egy hírt Megújuló járdák, különleges programok gyermekeknek – ülésezett a képviselő testület címmel. Szerzője nincs, aláírás csak ennyi: Csepel.hu.  Igen ám, de ugyanez a cikk, Megújuló járdák, újabb fejlesztések, különleges programok gyermekeknek felcím, illetve Ülésezett a képviselő-testület főcím alatt már olvasható volt a Csepeli Hírmondó november 12-én megjelent 22. számában. Szerzője annak sincs, az aláírás ott is Csepel.hu. Azaz a CSH november 12-én megjelentetett egy cikket, Csepel.hu aláírással, amely csak november 18-án került fel a Csepel.hu – ra! Látják?  Nem látják? Na, látják!

Ezért mielőtt még jobban belebonyolódnék a dátumokba, a ki, kitől, mit és mikor vesz át és  a hasonlók követhetetlen példáiba, a két fórum közötti, időnként cenzúrázott kapcsolatrendszer elemzésébe,

abbahagyom. Szerintem az olvasók e nélkül is értik a lényeget.

Mindössze annyit tennék hozzá, hogy csepeliek.blog.hu, november 16-án megjelent írásában, már foglalkozott a CSH-nak az október 29-i testületi élésről szóló tájékoztatójával. (Hogyan működik a cenzúra a csepeli papagájkommandós szócsőnél?) A cikkben olvasható, hogy mi maradt ki a testületi ülésről szóló tájékoztatóból, valamint, hogy a Csepel.hu-tól „átvett anyag” nem érhető el a Csepel.hu-n. Most, utólag, mintha mi sem történt volna, feltették. A csepeliek.blog.hu cikkében megfogalmazott kritikák, jelzett hiányosságok ellenére, lényegében változtatás nélkül feltették, azaz átvették(!) a CSH-tól. Akkor most már csak az a kérdés, honnét, illetve kitől vette át a november 12-i cikket a CSH szerkesztősége?  Ki, vagy kik az írás valódi szerzői? Talán csak nem maga Ábel Attila bújik el a cikkek mögé?

Végül: ismereteim szerint, Ábel Attila alpolgármester a közvetlen felelős a Csepel.hu és Csepeli Hírmondó egész tevékenységéért, így a két fórum hitelességéért is.

Ez a két ‑ közpénzből eltartott ‑ fórum (is) lejáratja a kerület kormánypárti vezetését. Ez, persze – a töméntelen mennyiségű közpénz felhasználását leszámítva – magánügy.

Borbély Lénárdot, a kerület polgármesterét viszont arról kérdezem, miért hagyja, hogy a két fórum lejárassa Csepelt és a csepelieket?

V O X

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr368091274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

József Gombos 2015.11.19. 13:59:09

Kérem, hogy a papagáj képeket és a papagáj szót ne használják mert Ők mint papagájok nem olyanok mint a csepeli bün kormányzat, és annak illetéktelen szó csövei.

A papagájoknak is vannak jogaik.

Köszönettel! Gombos József

csú 2015.11.19. 19:55:28

@József Gombos: Kérése jogos, teljesítjük ma este!
süti beállítások módosítása