CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kamasz rablók csepeli fogdában

2015. november 21. 11:21 - csú

rendorseg_1.PNGA Csepeli  Rendőrkapitányság nyomozást folytat egy 14 éves és egy 15 éves budapesti fiatallal szemben rablás és más bűncselekmények  megalapozott gyanúja miatt.

Az eddigi  adatok szerint három nappal ezelőtt,  november 18-án este tíz körüli időben a két kamasz Pesterzsébeten felszállt egy buszra és ott egy  fiút értéktárgyai átadására szólított fel, ám ő segítséget kért a buszvezetőtől és az utasoktól. A rablás így  meghiúsult,  a két rablójelölt leszállt a buszról és eltűnt az éjszakában. 

Később, - úgy 23 óra körüli időben  - egy másik buszon Csepelen szemelték ki újabb áldozatukat. A férfit a leszállásakor követték, majd egy alkalmas pillanatban felszólították mobiltelefonja átadására. Amikor áldozatuk ellenkezett, egyikük megütötte őt, de  a  telefont így sem tudták megkaparintani. Ekkor az egyik fiú a földre szorította az áldozatot,  a másik addig ütötte, amíg  meg nem szerezte a telefont. 

A kifosztott férfi értesítette a rendőrséget. A rendőrök negyedórával később a Szent Imre téri buszvégállomáson fogták el a két rablót, akit  a kerületi kapitányságon előállítottak, őrizetbe vettek és kezdeményezték, hogy az ügyészség javasolja a két rabló előzetes letartóztatását. (Forrás: police.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr408096196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása