CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nehezebb lesz kerékpárt lopni Csepelen! Matricát a rendőrségtől

2015. december 05. 02:27 - csú

regisztralt_kerekpar-1.PNGKerékpáros regisztrációs rendszert vezet be a csepeli rendőrkapitányság, amivel a kerékpárlopások számát igyekeznek csökkenteni. 

A csepeli önkormányzat támogatásával megvalósuló program lényege, hogy a rendőrségen regisztrálják a kerékpárokat, s így minden adat a hatóságok rendelkezésére áll, ha egy ellopott biciklit keresnek, vagy éppen ellenőrzik a gazdáját. Az adatbázisban szerepel majd a kerékpár száma, típusa, egyéb jellegzetessége.

A regisztrált kerékpáron rajta lesz az önkormányzat és a rendőrség matricás logója (ahogy a képen látható), ezen túl pedig több helyen feltüntetik a regisztrációs számot, amely csak UV-lámpa segítségével lesz leolvasható.

A regisztráció ingyenes és önkéntes. A csepeliek a következő három körzeti megbízotti irodában kérhetik ezt:

Forrás: 21.kerulet.ittlakunk.hu

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr408134212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása