CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kik kaphatnak jól fizető megrendelést a csepeli önkormányzattól?

2015. december 16. 05:55 - csú

kerdojeles-1.jpgA Csepeli Hírmondó „Egy év Csepelért” című összeállításában külön oldalt kapott a  „Munkahelyeket teremtünk és ápoljuk Csepel ipari hagyományait” elnevezésű. témakör.

Megnéztük az önkormányzat Polgármesteri Hivatala által kötött 2015. évi szerződéseket, mennyi közülük a csepeli lakhellyel, illetve székhellyel rendelkező egyéni vállalkozó vagy gazdasági társaság. Az idén megkötött 98 vállalkozási szerződésből mindössze 10 (10,2%) esetében találtunk Csepelhez kötődő vállalkozót, céget. Ezek szerint az önkormányzat vezetése az esetek majd 90 %-ában nem a csepeli vállalkozói réteg megerősödését, hanem az ország minden tájáról „érkezett”, vagy tárgyalásos közbeszerzési eljárásra meghívott kis-és középvállalkozókat segíti.

Ezek szerint Borbély Lénárd polgármester ennyire veszi komolyan választási ígéretét, a csepeli vállalkozói réteg segítését, a csepeli vállalkozók megerősödését., ennyiben „tud” lehetőséget teremteni csepeli munkahelyek fennmaradásához, esetleges bővüléséhez. Az azóta bekövetkezett adóemelésekről nem is beszélve. (Lásd a blogunkon december 2-án megjelent, Csepeli csalódás: nem szálltak le a magas lóról a kerület vezetői c. írást.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr328169040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása