CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Jöjjön a születés bőkezű ragyogása

2015. december 24. 04:42 - csú

ajandekok.PNGKarácsonykor  elérzékenyülünk,  szórjuk az ajándékot, mint a csillagport. Jézus erre azt üzeni: Ha szeretitek azokat, akik titeket szeretnek, milyen rendkívüli dolgot cselekedtek? És ha csak azoknak adtok kölcsön, akik vissza tudják fizetni, milyen rendkívüli dolgot tesztek?

A napkeleti bölcsek   nem a születés napjára, hanem

kicsit később, január 6-án érkeztek az ajándékokkal. Ezen az alapon még van két hetünk, hogy fürkésszük, kinek van ránk szüksége. Innen léphetünk tovább. Karácsonykor kipróbáljuk, lehetnénk-e olyanok, amilyenek lenni szeretnénk. Ha jól sikerül, miért ne folytatnánk?

Ma este mosolygunk. És később? Miért lenne ezzel vége, legalább a mosoly maradhat. Mindenki anynyit ér, amennyi ajándékot kap – ez a korszerű üzenet? Módosítsuk: annyit, amennyit ad.

Egész évben. A viszonzás szempontja nélkül.

Eljuthatunk-e odáig, hogy egész évben csendben, de feldíszítve álljon a fenyő, hogy aztán karácsonyra leszedjük, mert már úgyis része az életünknek, az ünnepen pedig így azt üzenné, hogy mindenünket odaadtuk? Szép lenne. De elsőként most még jöjjön a születés bőkezű ragyogása! (nol.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr628194672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása