CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepel nem fideszes játszótér

2016. január 11. 04:21 - csú

veszelyes_uzem_csepelre-2016-01-10.PNG

 A Facebookon és több internetes hírportálon jelent meg a következő közlemény:

"A csepeli Jobbik tiltakozik az életveszélyes beruházás ellen

A csepeli önkormányzat fideszes városvezetése átgondolatlan és veszélyes beruházást tervez Csepelen. A METRANS Konténer Kft. a csepeli Salak út, Központi út, Perem utca, Rózsa utca és a Duna által határolt területén kívánja létrehozni a szállításból ideiglenesen kivett konténerek felnyitására és a veszélyes anyagok raktározására alkalmas logisztikai központját. A konténerekben veszélyes mérgező anyagokat és 

tűzveszélyes folyadékokat tárolnak.

Tekintettel arra, hogy a felnyitás céljából, illetve az átmeneti tárolás miatt szállításból ideiglenesen kivett konténerekben a jelenlévő veszélyes anyagok mennyisége meghaladhatja a jogszabályban meghatározott felső küszöbértéket, ezért a Terminál felső küszöbértékű veszélyes anyagokkal foglalkozó üzemként fog működni.

A csepeli Jobbik tiltakozik az életveszélyes beruházás ellen, és mindent megtesz annak érdekében, hogy ne létesüljön ilyen típusú kockázatos üzem kerületünkben. Nekünk úgy tűnik, hogy a városvezetésnek fontosabb a pénz és a haszon, de tudomásul kell venniük, Csepel nem fideszes játszótér, és nem az a hely, ahol a haverok, barátok és a pénz az úr.

Pákozdi József, a Jobbik XXI. kerületi önkormányzati képviselője és

Lehmann Viktor, a Jobbik csepeli elnöke"

 

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr888259860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NagyZol 2016.01.12. 00:17:35

Érdekes, hogy egy elvileg baloldali oldal a csepeli Jobbikot propagálja :)
süti beállítások módosítása