CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hudák János a PM elnökségében

2016. január 12. 05:57 - csú

Jó szándék,  bizalom,  együttműködés és felelősség

hudak_jani_a_pm_elnoksegeben.PNGA Párbeszéd Magyarországért (PM) beválasztotta a szervezet elnökségébe Hudák Jánost, a PM csepeli elnökét, önkormányzati képviselőjét (képünk baloldalán). A PM így adott hírt az eseményről:

A megnövekedett feladatokat a korábbi öt helyett hét elnökségi tag látja el. Szabó Tímea és Karácsony Gergely társelnökök mellett az elnökség további tagjai Barabás Richárd, a Zöld.Front Ifjúsági Mozgalom társelnöke, XI. kerületi önkormányzati képviselő, dr. Erőss Gábor - új, bal, zöld korábbi elnökségi tag, józsefvárosi képviselő, Hudák János, csepeli önkormányzati képviselő, Szabó Zsolt, dunaújvárosi képviselő és V. Naszályi Márta, I. kerületi önkormányzati képviselő lettek.

Az újonnan megválasztott elnökség tagjai mind olyan emberek, akik a személyes életükben, szűkebb-tágabb környezetükben már sikeresen kialakítottak egy olyan világot, ahol a jó szándék, a bizalom, az együttműködés és az egymás iránti felelősség dominál. A PM ezt a világot szeretné megvalósítani Magyarországon is.

A közösség új vezetői hisznek benne: az emberek nyitottak egy olyan alternatívára, amely azért vonzó, mert nem a gyengéikre, hanem az erényeikre épít; nem manipulál és megfélemlít, hanem otthont kínál és elismerést ad.

Hudák János ezt írta a Facebookon megválasztása után: 

Hosszú és rögös út áll még előttünk, de hiszem, hogy végig tudunk menni rajta!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr238263138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása