CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ábel Attila rémeket lát Csepelen

2016. február 14. 22:27 - csú

abel_remeket_lat-2016-02-14.PNGOlvasónk egy fotót küldött. Ezen Ábel Attilának, Csepel alpolgármesterének blogja, pontosabban annak egy része látható. Az alpolgármester blogja szerint, idézzük: "Barna-fehér kút kóborolt Királyerdőben"

Erősen néztük, dörzsöltük a szemünket, de a képen halványan csak egy kutya látszik. De hol lehet a kóborló kút? Nem gondoljuk, hogy elírásról vagy sajtóhubáról, pardon, sajtóhibáról lenne szó, hiszen a kutyát rövid ú-val írják a kúttal szemben. És különben is: Ábel úr, mint tudjuk, tévedhetetlen, soha sem hibázik, és főként nem hazudik, kivéve, ha rajtakapják... 

Szeretnénk segíteni az igazmondó alpolgármesternek, aki már rémeket lát Csepelen. Ezért kérjük olvasóinkat, hogy aki jártában, keltében Csepel valamelyik utcájában meglátja a barna-fehér kóborló kutat, az feltétlenül jelentkezzen Ábel Attila alpolgármesternél. Persze, ha kutyába se veszi, ne csodálkozzon.

Ha pedig időközben a kútról mégis kiderül, hogy kutya, és ezt a tényt Ábel alpolgármester is rögzíti, (javítja a címet), oda se bagózzanak. Tudjuk, hogy Csepel alpolgármesterének kutyabaja sem eshet - bármit csinál.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr938391236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása