CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Dagi csárdás királyok Csepelen

2016. február 15. 05:59 - csú

000-2_borbely-nemeth.pngBlogunk információi szerint folyik a Dagi csárda átalakításának tervezése.  A „polgármesteri egyeztetés keretében, vendéglátó-ipari szakértő bevonásával” zajló munkában, azaz ellenőrzött keretek között, „további változtatási javaslatok érkeztek”.

Kitől? Csak nem Németh Szilárdtól? Nem érdekes. Van rá 240 millió forint!!! Hurrá. Így most már lesz benne: „5-6 darab 4*-os apartman-egység, földszintre étterem, rendezvényterem, alagsori szintre konyhaüzem, és színvonalas borozó/rendezvényterem”.

Csak azt nem értem miért van szüksége az önkormányzatnak egy csárdára, amit ráadásul neki kell felújítani 240 millióért, majd tovább milliókért működtetnie. Talán azért, mert  

a csárdától nem messze valósul meg Németh Szilárd álma a birkózócsarnok, és mellé kell egy magyaros éttermet és szállást is biztosítani.

Valószínűleg ezért kell a polgármesternek a csárda átalakításának ügyébe ilyen mértékben bekapcsolódnia. Borbély Lénárdnak  most ez a kijelölt feladat. Lehet, hogy ezért nem tudott részt venni a közmeghallgatáson, vagy a fővárosi közgyűlés rendkívüli ülésén , ahol többek között már akkor is – úgy mint január 27-én ‑ a csepeli HÉV sorsáról kellett volna nyilatkoznia?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr978389060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása