CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kalocsai Imre: Akinek nem inge...

2016. február 19. 05:02 - csú

kockas_ingesek.PNGNincs itt különösebb baj az oktatással, igaz a miniszter kicsit eltolta illetve túltolta a biciklit (magyarul kerékpárt, de így a pártra asszociálhatnának). Az inkább baj, hogy a demonstráló pedagógusok kockás ingben és szakálasan hőbörögnek, hiába nőiesedett el a szakma.

Mindig is az inggel volt probléma (alacsony inggelküszöb).

Már a vörös ingesek is

Feri vezetésével a kis nemecseket vegzálták. Majd a barna inges rohamosztagosok erőszakkal segítették a nemzetiszocialistákat hatalomhoz. A minap fekete inges neonácik masíroztak síppal, dobbal, nádi hegedűvel, náci és nyilas egyenruhákban, megemlékezvén a Budai Várban a kitörési kísérletről.

A rendőrök némán statisztáltak ehhez. Bezzeg a fekete nővérköpeny, az vörös posztó volt hatalmunk szemében. Pénzbüntetés vagy közmunka volt a nyolc ember demonstrációjának jutalma. És most ráadásul ezek a kockás ingesek, nem olvasták el a rájuk vonatkozó illem és magatartás kódexet, vagy ami még rosszabb, fütyültek rá!

Ezek akarják fegyelmezni a gyerekeket, így akarnak példát mutatni! Mi lesz így ezekből a gyerekekből? Meg merem kockáztatni, majd mindenféle színű és mintájú kockás ingben jönnek az iskolába, és majd úgy hőbörögnek, mint a tanáraik.

Ilyenekkel nem lehet tárgyalni. Semmi együttgondolkodás, velünk. Semmi engedelmesség, alázat. Nem jelent nekik semmit az egy a zászló, egy a vezér, egy a tankönyv, egy mindenkitől mindent, mindenki egyetért.

Na, majd megosztjuk őket, majd külön, külön tárgyalgatunk. Beígérünk ezt meg azt, új életpálya-modellt, ritkább jelentgetést és önvizsgálatot, igazgatóknak zsebpénzt. De előbb illedelmesen, engedelmesen az alkalomhoz illően öltözzenek fel! Csak semmi lezserség!

Kalocsai Imre

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr268400754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása