CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Stirlitz aláírt egy névtelen levelet

2016. február 24. 01:02 - csú

konok_peter.PNGKonok Péter történész-felderítő (képünkön kockásnak látszó ingben)  tetten érte az orosz kémet. Az esetről így számolt be olvasóinknak (is):

12 óra három perckor Stirlitz elégedetten hátradőlt székében, és újra elolvasta a képernyőn az üzenetet: "Frau Müller a fülem hallatára ma azt mondta férjének, hogy 'borotválkozzál meg, fiacskám, mert így olyan hülyén festesz, mint szeretett Führerünk.'"

Jó üzenet, gondolta Stirlitz.
Gondosan beírta a címet: provokatorfigyelo@hitleritas.de, majd aláírta a levelet: Makszim Makszimovics Iszajev, a Munkás-Paraszt Vörös Hadsereg ezredese, és rákattinott a "Küld" gombra.
A levél 12 óra négy perckor elment.

Strilitz ekkor már sejtette, hogy

hibát követett el: aláírt egy névtelen levelet. Nem baj, gondolta Stirlitz, sosem fognak gyanakodni rá, hogy Iszajev ezredes azonos Max Otto von Stirlitz SS-Standartenführerrel. Azután kissé elsápadva meredt saját e-mail címére: otto_von_stirlitz@ss.de.

Húbasszus, gondolta Stirlitz. Húbasszus. De jól jönne most nekem egy szóvivő, hogy ezt kimagyarázza!

Forrás: Konok Péter Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr228409820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása