CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Filmsorozathoz keresnek statisztákat

2016. február 28. 02:43 - csú

A Csepel Színház Facebook oldalán olvastuk:

filmforgatas.PNGTavasszal induló amerikai filmsorozat forgatásához keresnek olyan háttér szereplőket, akik közel-keleties vonásokkal rendelkeznek és szívesen dolgoznának időszakosan forgatásokon. Férfiak és nők jelentkezésére egyaránt számítanak a szervezők, bármely korosztályból.

Egy forgatási nap 12 órából áll, a háttér szereplői munkához semmilyen végzettség nem szükséges. Amennyiben érdekelnek a forgatási lehetőségek és tavasztól ráérsz, úgy várjuk fényképes jelentkezésed, elérhetősségel a tibor@opencasting.hu címen vagy telefonon +36 30 960 6190. 1053 Kálvin tér 5-ös irodánkban lehetőség van előzetes időpont egyeztetés nélkül ingyenesen regisztrálni bármelyik pénteken 10:00-18:00.

Tovább információk rólunk és eddigi munkáinkról: www.opencasting.hu éswww.facebook.com/opencastingbudapest

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr408422262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása