CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd a nyilvánosság előtt kockás alsónadrágjával hivalkodott

2016. március 17. 05:43 - csú

002-nsz-indian-777.pngEz nem a kockás, de a rezsicsökkentésből arra is futja...

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, Csepel egykori fideszes polgármestere a pedagógusok március 15-ikei tüntetésén bejelentett, a kormánynak szóló ultimátumáról  a 168 Óra című hetilapnak a következőket mondta: „Már az egész ló kilóg! Semmi köze sincs se az iskolához, se a közneveléshez, se a pedagógiához. Nyílt politikai zsarolás, igazi bolsevik diktátum. Ennek hallatán még Lukács György vagy Szamuely is megnyalná mind a tíz ujját”

Németh bejelentette, hogy nagyon jó viseletnek tartja a kockás inget, hozzátette: „Nekem is van egy rakás cowboyos flanelingem, sőt kockás alsónadrágom is.” Azt állítja, őt nem lehet meggyőzni arról, hogy

pártatlan szülők szervezték a sztrájkot.

– Sorolhatnánk a felbujtókat, akik nagyon is kötődnek a pártpolitikához – tette hozzá. Szerinte a tüntetésen egymást taposva tolongtak az ellenzéki politikusok meg a Soros Györgyhöz köthető hálózati aktivisták. Úgy véli, a Teleki Blanka igazgatója, Pukli István is direkt marketingként nyomja a politikát az iskolában.

Németh Szilárd szerint „Pukli úgy viselkedik, mint egy jól képzett ügynök”. Lapunk kérdésére – szerinte kinek az ügynöke lenne? – visszakérdezett: „Ávós nagypapával vajon kié lenne? Most tényleg azt tetszik gondolni, hogy magától és szakmai meggyőződésből cselekszik ez a kalandos életű elvtárs?”

Németh elmondta: olyan csata zajlik, amit a kormány fog megnyerni.

Pukli István tömör válasza: Németh Szilárdnak halvány derengése sincs az oktatásról

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr768488608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása