CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mennyi idő alatt ér ki Csepelre a mentő rohamkocsi?

2016. március 29. 02:10 - csú

rohammento.jpgAz Esri, geoinformatikával foglalkozó cég közzétett egy térképet arról, hova, mennyi idő alatt érkezik meg a mentő. Az országos térkép bal oldali keresőjében kell beírni a helység nevet, és máris megkapjuk a perceket. A Margitsziget közepére 10 perc alatt érkezik ki a mentő, Budapest belső kerületeinél 3-9 perc alatt várhatóan megérkezik a mentő – feltehetően a bejelentéstől számítva. 

A kereső nem pontos, vagy van min aggódni: az például nem látszik, hogyha  a nagymamám rosszul lenne az otthonában videkén, akkor mennyi idő alatt kapna segítséget. A térkép azt a területet már nem jelöli meg. Ahogy a csepelieknek sem túl jó a helyzetük, a sziget egyes területeit nem is jelöli a térkép, és sok utcában 13-15 perc, mire megérkezhet a rohamkocsi, ha a csepeli mentőállomáson nincs bent jármű. A térképet a következő linkre kattintva nézheti meg. http://www.esrihu.hu/maps/mentok 

Forrás: Velvet

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr388530830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása