CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Horváth Gyula üzenete a Fidesznek: Hagyjátok békén élni az embereket!

2016. április 19. 05:34 - csú

horvath_gyuszi_egyenes_beszed-777_1.pngSzemrebbenés nélkül!

Úgy tesznek, mintha nem is történt volna semmi!
Pedig a boltok bezárásához kapcsolódó döntés, és a hozzá tartozó erődemonstráció, nem egy múló epizód, egy könnyen felejthető ügy.
Itt ugyanis nem az ország működésével, vagy a gazdaság fellendítésével, sőt még az értékeink megvédésével kapcsolatos döntést hozott a Fidesz kormány, hanem az emberek életvitelével összefüggő szabályozást iktatott jó egy éve törvénybe.
Olyant, amihez semmi köze!


Már azt is Európa és a művelt világ felháborodására tették, amikor a jogállamiság és a demokrácia magyarországi vívmányait megkurtították.
A feudális úri viszonyokat, és az urizálást oly nagyon kedvelő kurzus azonban tovább ment.
Szereti alattvalójának nézni a népet.

Nem csak alattvalónak nézni a polgárokat, de hülyének is!
Ha, úri jókedvük úgy hozza, elrendelik, hogy nem mehet a nép a plázákba!
Ha, meg úgy hozza, akkor mindezt - mintha semmi sem történt volna - visszavonják. Lengyel elvtársaik, már az abortusz betiltását fontolgatják. Mert szerintük az állam ott is, azt is, jobban tudja…!
Fel kéne ébrednünk már, hogy lássuk, hogy mit tesznek a hatalom bitorlói velünk!
Nem egy rossz álom, hanem maga a nyers valóság az, ami folyik köröttünk!

Az urak azt tesznek, - azt mondják - hogy kormányoznak, miközben az emberek életét teszik tönkre! Vájkálnak szokásainkba, befekszenek az ágyainkba. Meghatározzák, hogy gyermekeink mit, hol, és miből tanulhatnak. Korlátozzák lehetőségeinket, miközben teli pofával szidják azokat, akik évtizedeken át a vágyott példát jelentették számunkra, és akikhez csatlakozni akartunk. Megállás nélkül, „pofátlanul” szapulják azokat, akiknek a pénzén, saját haverjaikat hizlalják. És arcizmuk se rebben, amikor a sokaságot kirekesztik az előnyökből. Törvényeiket a nép sanyargatására hozzák, úgy, hogy azokat magukra még véletlenül sem vonatkoztatják. Az ő rendjük, a sarcra, a büntetésre, az elzárásra, és a börtönre épül.

Így aztán, a Fideszes urak suttyomban mindenünkből kiforgatnak, bezárnak bennünket.
Szemrebbenés nélkül hazudnak! horvath_gyuszi_egyenes_beszed-777_1.png
Azt mondják, hogy a szerencsétlen háború elől menekültek elleni védelem miatt építenek kerítést, miközben bezárnak minket. Páncélos járműveket állítanak megfélemlítésünkre. Minket, magyarokat ijesztgetnek! Akiknek gyermekei az itteni reménytelen, és kilátástalan viszonyok miatt kényszerülnek (sokszázezres létszámban) kitántorogni az országból. Akiknek öregjei már inkább otthon pusztulnak el, mert a lerohasztott külvárosi kórházakban, csak tovább szenvedni, és fertőzésekben meghalni lehet. (Hogy az ember otthon se hunyhassa le békében a szemét, még a háziorvosai eddigi támogatását is elzabrálni készül a hatalom Csepelen.)

A nemzetgazdaság erejét nem a fejlesztésre, infrastruktúraépítésre, kórház, és iskolafejlesztésre, termelő beruházások okos, és hasznos telepítésére, hanem stadionok építésére, kisvasút létrehozására, klientúra építésre használják a hatalmasok.

Ezek is azt mutatják, hogy egy törvény visszavonása már régen nem elég ahhoz, hogy az ország újra élhetővé váljon! A jobb élet reményéhez, az Európától való leszakadás megállításához az illiberális struktúra pofozgatása, a régi hazugságok újakkal való felváltása, szemfényvesztés.

Gyökeres, az egész társadalomra kiterjedő változás szükséges! Olyan ahol az embereknek lehetőségük van az egészséges, boldogabb életre, és ahol az állam hagyja is őket ehhez hozzáférni!

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr168631896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása