CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hudák János válasza: Alapjövedelem

2016. május 21. 04:24 - csú

hudak_janos-jo-221_6.pngA csepeli PM-es önkormányzati képviselő a következőket írja: A Párbeszéd Magyarországért válasza az Alapjövedelem!

"Létezik progresszív válasz Európa és Magyarország szociális válságára. Ez a válasz új alapokra helyezi a demokratikus kapitalizmus intézményrendszerét. Ez a válasz a biztonság garanciája a kiszolgáltatottság ellen. Ez a válasz az alapjövedelem. Az alapjövedelem teremtheti meg a demokrácia és a piac közötti békét újra. Az alapjövedelem képviselői a leguniverzálisabb ügy képviselői. Az alapjövedelem a baloldal ajánlata a többség biztonságának garantálására. Progresszív megoldás hiányában a tekintélyelvű gyűlöletpolitika marad."

A Párbeszéd Magyarországért (PM) Alapjövedelem-programjának egyik kulcspontja a radikális béremelés. alapjovedelem.PNGEgy ma nettó 74 ezer forintot kereső, a PM Alapjövedelem-programjának a bevezetése után nettó 120 ezer forintot keresne úgy, hogy a bruttó bér változatlan maradna, a nettó átlagbér pedig megközelítené a 200 ezer forintot.

További részletek ITT

Forrás: a képviselő Facebook oldala

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr338734210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása