CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd, a macska és a jaj

2016. május 30. 04:56 - csú

sakk.jpgMagyarország barátainak mostanában meggyűlik a bajuk a macskákkal. Voltaképpen az is fura, hogy kormányunk miért nem vette észre korábban e nemzetbiztonsági veszélyt, miért nem fordítottak rá akkora titkosszolgálati energiát, mint Sorosra, aki persze szintén alamuszi, és nagyot ugrik.

Londonban például Keith Simpson képviselő – aki nem ám a helyi Kétfarkú Kutya Párt tagja, hanem komoly konzervatív honatya, a hírszerzési bizottság tagja, valóságos helyi Németh Szilárd – macskaügyben rontott a külügyminiszterre. Jaj neki! Komolyan arról faggatta Philip Hammondot, hogy Palmerstont, a minisztérium új macskáját vajon átkutatták-e rendesen poloskák után a titkosszolgálat szakemberei. Mert lehet az Unió alvó ügynöke is. És ezt épp annyira nem szánta viccnek, mint alteregója a rezsicsökkentést.

Hammond válaszában elhangzott, hogy

a macska átesett minden szükséges vizsgálaton, nincs benne chip, poloska, semmi nemzetbiztonsági kockázat (és bár sokat alszik, már három egeret fogott). Palmerston tehát nem egy Vajna András vagy Habony Árpád.

Hazánk másik nagy barátja, Szaúd-Arábia egyik főpapja megtiltotta a macskákkal készített szelfiket. Egy papi vélemény szimpla útmutatásnak számítana bárhol máshol, de ott törvényként kezelik. Így tiltották be a sakkozást is. Nemrég a feleségverésről adtak ki oktatófilmet, mely állítólag minden férj vallási kötelessége. Jaj nekik!

Ideje hát jobban figyelni Németh Szilárdra, a cicákra, és barátainkra, mert kellenek a távlatok.

Forrás: Veress Jenő (Népszava)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr218755262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása