CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Tűzőrzők tizedszer Csepelen, a Munkásotthonból

2016. június 20. 03:45 - csú

lengyel_geza-2-nevvel_1.pngMegjelent a Tamási Lajos Olvasó Munkás Klub immár 10. évkönyve, a Tűzőrzők 2016. A Csepeli Munkásotthonban 54. éve működő klub 2006 óta jelenteti meg a klub tagjainak legújabb műveit. Ezúttal 39 alkotó versei, prózai írásai kaptak helyet a Munkásotthon kiadásában megjelent 268 oldalas könyvben, amelyet színes képek, grafikák tettek még nívósabbá.

Az országszerte ismert klub az évkönyv kiadása mellett rendszeres klubnapjaival, a tavaly beindított Irodalmi Presszó – val, a főváros több kerületi és számos vidéki városi kulturális intézménnyel kialakított kapcsolataival, a Csepeli Munkásotthon egyik meghatározó közössége.

Kiemelkedő munkásságuk nagyszerű bizonyítéka az újabb évkönyv, amelyet az irodalmi klub Csepel szerte ismert és elismert vezetője, Lengyel Géza szerkesztett és lektorált. A tanár úr az előszóban köszönetet mond a kiadást támogató csepeli szponzoroknak, az ALPIQ Csepel Kft-nek és a Csertszak Kft-nek.

V.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr358823848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása