CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A rendszer emblémája

2016. június 23. 03:48 - csú

matolcsy_gyorgy_szemet_meresztgeti.PNGAz azért egészen vérlázító, hogy van egy ország, történetesen az, amelyikben élünk, ahol megbüntetik a hajléktalanokat, mert nincs hajlékuk, nem engedik, hogy mobil vécét vigyenek a semmi földjén tanyázó menekülteknek, kilakoltathatják azokat, akik hitelük miatt tartoznak a bankjuknak, de Matolcsy György bármit megtehet. Tényleg bármit.

Azon már túl vagyunk, hogy a kormányfő bizalma azok után is töretlen főbankára iránt, hogy azon munkálkodott, 260 milliárd forint közpénz veszítse el közpénzjellegét. Az viszont némiképp újdonság, hogy tényleg nem létezik olyan pitiáner tétel, amelynél ne trükközött volna a közösségi forintok magánosítására létrejött

alapítványok sora.

Amit például Matolcsy György recenziógyűjteményének története mutat, az banánmonarchiákról szóló cikkekbe kívánkozik.

Tehát. Matolcsy György MNB-elnök alapítványokat hoz létre, a közpénzt (!) azokon keresztül kicsatornázza. Az egyik szervezet kuratóriumának elnöke ő maga lesz. A Matolcsy György alkotta alapítvány 2500 példányt vesz Matolcsy György cikkgyűjteményéből darabonként nyolc-, illetve ötezer forintos áron. A Matol­csy György szerző által írt, Matolcsy György kuratóriumi elnök részvételével a Matolcsy György MNB-elnök által kiszervezett pénzből megvett köteteknek nincs kiadója, impresszuma, haszna. Nincs itt semmi más, csak Matolcsy György.

Ő az, aki ilyen attrakciók után sem közmegvetés tárgya, a jegybank bukott vezetője, hanem a hatalmasok egyike, a magyar kormány vezetőinek hivatkozási alapja, a rendszer emblémája.

Ő az, akinek mindent lehet, amikor a rászorulóknak semmit. (nol.hu)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr928795976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2016.06.23. 22:49:07

Mindenért felelni fognak, lehet hogy csak az ruha marad a tulajdonuk, amiben éppen vannak! Ne nézzék hülyének az embereket!

Tarjányi László 2016.06.23. 22:51:26

Még ennek a kék nyakkendőnek is az lenne a célszerű "viselési módja", ha az alja felfelé állna!
süti beállítások módosítása